ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

"Στόχος μας η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας"

Ο Γείτονας Ευάγγελος με πολυετή εμπειρία και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό δραστηριοποιείται εδώ χρόνια στον απαιτητικό  τομέα των αποφράξεων, με στόχο την οριστική λύση του προβλήματός σας.

Ειδικότερα, προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες πάσης φύσεως αποφράξεων σε δίκτυα αποχέτευσης, ακάθαρτων και όμβριων υδάτων, χρησιμοποιώντας ειδικά αποφρακτικά μηχανήματα. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε να καθαρίσουμε φρεάτια και σχάρες φρεατίων, αλλά και να αντλήσουμε ύδατα από τους χώρους που επιθυμείτε.

Διαδικασία Απόφραξης

Γεμίζουμε την 1η δεξαμενή του οχήματος με νερό. Τοποθετούμε την κατάλληλη κεφαλή, σύμφωνα με την ανάγκη του αγωγού. Στη συνέχεια η κεφαλή εισχωρεί μέσα στον αγωγό και απομακρύνει τα υπολείμματα που προκάλεσαν το πρόβλημα. Με την επιστροφή της κεφαλής στο φρεάτιο, παρασύρει ό,τι υπάρχει μέσα στον αγωγό π.χ. χώμα, χαλίκια, άμμο, ξύλα κ.τ.λ.

Διαδικασία Aναρρόφησης

Όλα τα υλικά τα οποία παρασύρονται με το νερό στο φρεάτιο δε μένουν εκεί. Το σύστημα της αναρρόφησης που διαθέτουμε στο εξοπλισμό μας βοηθάει για την απομάκρυνσή τους, μεταφέροντας τα στην 2η δεξαμενή του οχήματος.

Εντοπισμός διαρροών, βιντεοσκοπήσεις αγωγών & χαρτογραφήσεις αγωγών

 

Με τη διαδικασία της βιντεοσκόπησης επιτυγχάνουμε με μεγάλη λεπτομέρεια την αναγνώριση, τον έλεγχο, αλλά και την περιγραφή των βλαβών του δικτύου.